Logo ABC Totaal Advies en Belasting Consulenten
Sterk in het kleinbedrijf

Tarieven

ABC Totaal is een professionele organisatie in Nederland en werkt vanuit een kantoor aan huis. Hierdoor kunnen wij de kosten laag houden en geeft dit ook een basis voor persoonlijk contact met onze klanten. Vele klanten hebben hun goede ervaringen met onze organisatie op deze site geplaatst. Wij nodigen iedereen van harte uit om deze te bekijken en om een brochure of gesprek aan te vragen. Op basis van een vrijblijvend gesprek maken wij graag een offerte op maat gebaseerd op een uurtarief of een vast abonnementsbedrag.

Qua software hebben wij al jaren hele goede ervaringen met WinAdm. De basis versie kost 15,=. Dat is inclusief onze onbeperkte support en ondersteuning. De overige modules staan op www.winadm.nl

Kosten van de salarissen:
Voor de salarisadministratie betaalt u eenmalig de aanmeldingskosten van € 100,-. Vervolgens is het maandelijkse bedrag € 15,00 per strook inclusief het jaarwerk, de jaaropgaven en alle telefonische contacten.

In het abonnement is inbegrepen:
– Alle werkzaamheden die nodig zijn voor het opstellen van de jaarrekening, alsmede het verzorgen van de benodigde aangiften Inkomstenbelasting, VPB, Loonbelasting en BTW aan het eind van het jaar.
– Alle telefonische contacten.
– Jaarlijkse bespreking inzake de jaarrekening en de daaruit voortvloeiende bedrijfseconomische en fiscale adviezen, alsmede het maken van een prognose.
– Geregeld nieuwe versies van WinAdm.
– Installatie, support en ondersteuning van WinAdm.

Alle prijzen zijn van tevoren vastgesteld zodat U weet hoe uw kosten eruitzien voor het hele boekjaar.
Met onze werkwijze verzekert u zich van een goede dienstverlening. Dit is mogelijk dankzij het gegeven dat u de boekhouding onder begeleiding en controle doet met ons boekhoudprogramma WinAdm. Hierdoor kunnen wij op een efficiënte wijze een jaarrekening produceren met behulp van ons eigen geautomatiseerd systeem.
In feite zijn hiermee de administratieve werkzaamheden van u en ons geautomatiseerd. Deze voordelen ziet u terug in onze prijzenstructuur. Hierdoor ontstaat ook voor ons voldoende ruimte om u goede adviezen en begeleiding te geven en in alle rust een jaarrekening te bespreken zonder dat daarvoor de “meter” loopt.

Wat is niet inbegrepen:

Natuurlijk kunnen er ook werkzaamheden nodig zijn, die buiten het abonnement vallen. Wij denken daarbij onder andere aan:
– Werkzaamheden in het kader van verkrijgen van financieringen bij banken.
– Werkzaamheden in verband met het oprichten of omzetten van een VOF of BV.
– Werkzaamheden bij bedrijfsopvolging en -beëindiging.
– Jaarlijkse controlewerkzaamheden i.s.m. de administratie.

Deze extra werkzaamheden worden door ons tegen het uurtarief verricht. Dit overleggen wij van tevoren, zodat u zelf kunt beslissen of u deze werkzaamheden wilt laten verrichten.

Uurtarief € 90,-. Voor ABC abonnement relaties geldt een gereduceerd tarief van € 75,-.

U beslist wat u zelf doet en wat u laat doen!

Met deze informatie willen wij duidelijkheid scheppen en een solide basis leggen voor een vruchtbare samenwerking en goede toekomst. Klik op brochure en vul uw adres in. Wij sturen dan direct vrijblijvend onze brochure waarin u alles nog eens rustig kunt nalezen. Deze brochure voorziet u van gedetailleerde informatie.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Wat onze klanten zeggen

Meer informatie?

Vraag een brochure aan.