Logo ABC Totaal Advies en Belasting Consulenten
Sterk in het kleinbedrijf

Expo Amsterdam Schiphol

Mijn  naam is Jan-matthe Rood en ik ben zeer trots op het feit een EXPO te zijn begonnen in mei 1995 in Amsterdam. Echter, reeds één dag na mijn spectaculaire opening, verricht door Herman Brood, kreeg ik een ernstig ongeluk waardoor alle inspanningen en verbouwingen een drama dreigden te worden. Echter door HOGE inspanningen van mijn vrouw / vrienden / buren / kennissen / familie kon onze mooie winkel toch door blijven draaien. Gezien mijn (gedwongen) afwezigheid, dreigde de boekhouding op een fiasco uit te lopen, echter de inspanning van onze beste vriend bracht ons op het spoor van ABC Totaal.

Zij kregen met wat vrienden van ons de ondankbare taak om een stapel van 1 meter boekhouding+post weg te werken. Door vele avonden en lange dagen de schouders eronder te zetten is het hun gelukt om een duidelijk beeld te krijgen van onze EXPO zaak. Daar ik zelf lang in het ziekenhuis verbleef, begreep ik van m’n vrouw dat er voor haar een zware taak uit handen werd genomen. Ze hebben mij na het ziekenhuis-verblijf veel bijgeleerd in het boekhouden per computer wat voor mij VOLKOMEN nieuw was. Momenteel kan ik na bijna 5 jaar gerust stellen dat onze zaak mede door de inspanningen van hun een groot succes is  geworden. De boekhouding is in mijn geval tot op elke dag bijgehouden wat genoeg zegt hoeveel plezier het mij geeft om CONSTANT de cijfers te kunnen zien op bv. omzetgebied vergeleken tot vorige jaren. Ook het feit dat elke ondernemer die overdag werkt pas s’avonds (of zelfs soms s’nachts) tijd heeft voor zijn boekhouding, snapt ABC volkomen!!! Het is mij zelfs weleens gebeurt dat ik pas zondagavond tijd had en met een boekhoud probleem telefonisch nog terecht kon bij hun, vertel mij eens bij welk boekhoudkantoor dit in het weekend of zelfs s’avonds nog mogelijk is!!!!!!!!!!!!! DIT IS ECHTE GOEDE SERVICE.

Het is prettig dat ik als ondernemer met iemand te maken heb die zelf ook ondernemer is. Momenteel zit ik midden in een belangrijke overname van een winkel op een van de beste plekken in Nederland. ABC en de zijnen zijn hierin een ZEER belangrijke partner door het snel inzien van cijfers en samen te werken met specialisten op dit gebied. Zelfs om 3 avonden binnen een week voor deze overname te bemiddelen, gaat deze koop zo goed als zeker door. Het lijkt mij duidelijk wie voor deze zaak de boekhouding gaat begeleiden…………….

Wat onze klanten zeggen

Meer informatie?

Vraag een brochure aan.