Logo ABC Totaal Advies en Belasting Consulenten
Sterk in het kleinbedrijf

Stukadoorsbedrijf Stefan Lüschen

Ik ben in 1994 met mijn stukadoorsbedrijf begonnen, en via via met een boekhouder gaan werken. Deze bleek er (later) wat ouderwetse ideeën op na te houden. Dit was voor mij eigenlijk niet voldoende (veel tijdverlies en weinig respons). In 1996 ben ik via een zakenrelatie op het boekhoudprogramma WinAdm geattendeerd.

Aangezien ik dyslectisch (leesblind) ben, was ik eerst wat huiverig t.a.v. het lees- en gebruikersgemak wat betreft de computer en het boekhoudprogramma. Ik heb toen met ABC Totaal afgesproken om een proef periode te gaan werken met het programma om te zien of het haalbaar was voor mij. Binnen korte tijd bleek dat het programma zeer gebruikersvriendelijk was, en als er problemen of onduidelijkheden waren konden we ten alle tijden ABC Totaal bellen (ook nog om 23.00 ‘s-avonds).

Wat ook prettig is, is dat je van tevoren weet wat de Totaal kosten zijn (vaste prijs) en dat er elk jaar een prima jaarrekening wordt overhandigd met een duidelijk overzicht. Ik ga nu mijn vierde jaar als tevreden gebruiker van het WinAdm boekhoudprogramma in en hoop er nog lang plezier van te hebben!

Wat onze klanten zeggen

Meer informatie?

Vraag een brochure aan.