Logo ABC Totaal Advies en Belasting Consulenten
Sterk in het kleinbedrijf

Profile Eurobike te Amersfoort

Waarom wij hebben gekozen voor ABC Totaal en WinAdm? Omdat ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Wij kwamen in contact met ABC Totaal via een bevriende collega, welke wij hadden verteld van onze slechte ervaringen met onze vorige boekhouder. Toen wij in 1992 een rijwielzaak overnamen leek het ons het beste om met dezelfde boekhouder verder te gaan. Dit bleek een grote vergissing. Deze boekhouder was oubollig, duur en niet te begrijpen. Hij sprak onze taal niet, gaf antwoorden op vragen die niet gesteld werden en op vragen die we wel stelden kwam geen duidelijk antwoord.

Op het laatst belde ik hem maar niet meer op omdat ik elke maand van de rekening schrok. DIE MAN HAD EEN TAXIMETER IN ZIJN KOP. Nu ik met ABC Totaal werk weet ik van te voren waar ik aan toe ben. Alle kosten weet ik van te voren en daar komen niet onverwacht allerlei rekeningen bij. Tevens kan ik met veel andere vragen ook terecht bij ABC Totaal zonder dat het direct geld kost.

Het boekhoudprogramma ADM is zeer gebruikersvriendelijk waardoor iemand zonder boekhoud en computerervaring (zoals wij) er goed mee overweg kan. Tevens hebben wij veel meer inzicht gekregen in onze financiele gang van zaken.

Wat ook prettig is dat de mensen bij ABC Totaal uit een middenstandersgezin komen en daardoor weten dat onze werktijden niet van 9 tot 5 zijn. Je kunt ze altijd bellen en dat is wel zo handig want dan kun je ook b.v. ’s avonds aan je boekhouding verder.

Kortom wij zijn zeer tevreden en hebben diverse mensen al aanbevolen om met ABC Totaal/ADM te gaan werken en ook deze mensen zijn tevreden over de gang van zaken. Wij bevelen een ieder aan om de proef op de som te nemen en waarschijnlijk bent u net als wij na het eerste contact al om. Een ieder die mij wil bellen kan dat doen, niet alleen om fietsen te bestellen maar ook met vragen over ABC Totaal/ADM. Ons nummer is bij hen bekend.

Wat onze klanten zeggen

Meer informatie?

Vraag een brochure aan.